یک تست روانشناسی به تصویر پایین نگاه کنید :
اگر شما این خانم را در حال چرخیدن در جهت عقربه های ساعت میبینید این بدان معناست که شما از سمت راست مغر خود استفاده میکنید.اگر شما او را در حال چرخش در خلاف عقربه های ساعت میبینید پس شما از سمت چپ مغر خود کمک میگیرید.
بعضی از مردم توانایی این را دارند که او را در حال چرخیدن در هر دو جهت ببینند.اما اکثریت او را در حال چرخش به یک سمت میبینند.اگر شما او را میبینید که در حال چرخیدین به یک سمت است و ناگهان تغییر مسیر میدهد پس در ردیف تعداد انگشت شمار مردم قرار دارید.
حتی اگر برای شما این گونه به نظر نمیرسد ولی بدانید که هر دو جهت چرخیدن قابل دیدن است.به نظر میرسد این حقیقت بعد از پنج سال مطالعه به روی مغز انسان و کارکردهایش در دانشگاه Yaleایالات متحده به اثبات رسیده است.گمان میرود که تنها 14% از مردم آمریکا قادرند او را در حال چرخیدن به هر دو جهت ببینند.
منبع
پ.ن: اگر هنوز اصرار دارید که در یک جهت میچرخه بگیدتا تقلب بهتون برسونم:)
+photo of the day
June
----------------------------------------------------------------------------------------
میشه این جور برداشت کرد که اصلا نمیچرخه و پاشو رو هوا تکون میده..ببین میتونی این شکلی ببینی:)
mary
سکوت و فریاد عشق
نویسنده:عباس خیر خواه
نشر آسیم
" از لحظه ای که چشم قلبم نور رو دید دل به تو بستم.من طلوع عشق رو با همه زیباییش در نگاه گرم تو دیدم.تو با چشمای افسونگرت منو جادو کردی .نمیدونم چرا عشقت دست از سرم بر نمیداره. تو دنیای منی .من بی تو هیچم. سخته که باور کنم منو از یاد برده ای لحظه های بی تو بودن طاقت فرساست.درد بی تو بودن درمون نداره چاره کار من تویی.شاید ندونی به خاطر تو چه حرفا که شنیدم و چه بلاها که دیدم.ولی همه رو به جون دل خریدم و دم نزدم.من از این که جوونیم به پای تو تباه شد پشیمون نیستم.در این ماتمکده سرد و بی روح احساس گنجشک های بی لونه رو دارم.دلم میخواد پر بکشم.شوق پروازم تویی.دلم بهونه تو رو داره.بیا و با دست های گرم و نجیبت مرهمی باش برای این دل بی قرارم."
قسمتی از نامه زنی به نام شیدا قهرمان داستان
